CarQall

Do the demo

Call Max, he will help you.

This of course works best when you view our website on your mobile. But if you are on your laptop, pick up your phone and call: +31 30 3045 200

Max on the phone

Or send a message.

Want to see Max at work right away? Do the demo on the website. Call Max from your mobile and make an appointment right away. It is also possible to fill out the form. We will get in touch to tell you more about Max.

Regelmatig gestelde vragen

faq message icon
Ik heb al een call center, heeft CarQall voor mijn organisatie wel toegevoegde waarde?
Een callcenter is belangrijk voor een dealerorganisatie, maar ook een goed ingeregeld callcenter wordt tijdens piekuren vaak zo belast dat klanten als nog in wachtrijen terecht komen of er eindeloos terugbelnotities aangemaakt worden. Het direct afhandelen van eenvoudige processen door Max van CarQall zorgt voor een hoge klanttevredenheid en een verlaging van de druk bij het callcenter.
faq message icon
Welke (IT-)systemen moet mijn organisatie hebben om CarQall te kunnen gebruiken?
Max van CarQall is letterlijk een nieuwe medewerker die werkt met de systemen die er zijn. Uiteraard is het mooi als er systemen zijn die het opvolgen van leads vereenvoudigen of het plannen van werkplaatsafspraken en proefritten stroomlijnen. Maar ook zonder die systemen kan Max prima uit de voeten. ultricies nec
faq message icon
Moet de organisatie getraind worden om met Max te kunnen werken?
Nee, dat is absoluut niet nodig. Een introductie van Max, als nieuwe medewerker, bij de collega’s is aan te raden. Maar daarna werkt Max volledig zelfstandig. Er is dus geen (IT-)kennis nodig of specifieke kennis om Max in te stellen. Als Max eenmaal werkt, heeft niemand er meer omkijken naar; Max heeft altijd een goed humeur en geen vakantieplannen.